Contact

Contact, info en vragen en privicy regels

Unieke beelden

Al mijn beelden zijn uniek, d.w.z. er is er maar 1 van. Van bronzen beelden, of beelden uit een mal kunnen er meer zijn maar dan vermeld ik de oplage erbij.  

Kopen & verzenden

Wil je een beeld kopen, wat naar je verzonden moet worden, dat kan. Het word zeer zorgvuldig ingepakt,  exclusief verzendkosten, maar wel op eigen risico. Liefst haal je het bij mij op in Dronten of breng ik het bij jou (afhankelijk van de afstand natuurlijk) in overleg. Bij een “massiever” beeld is verzenden wel een optie. Maar met een beeld met breekbare delen gaat dit niet.

 Werk je ook in opdracht?

Jazeker, ik heb al vaker in opdracht gewerkt. In overleg met de klant kan er een beeld gemaakt worden op bestelling. Vormgeving en materiaal kunnen we in overleg kiezen. De mate van vrijheid die ik krijg om mijn stempel op het beeld te drukken is voor mij ook belangrijk. Maar in goed overleg komen we er samen zeker uit. 

Neem contact met mij op

 • Whatsapp mij (gaat het snelst ): 0648420448 
 • Of mail mij via onderstaand formulier, als je een beeld wilt kopen. Of hier kun je je reactie, of feedback over mijn site achterlaten. En hier kun je je opmerkingen kwijt of kun je mij een vraag stellen;


  Privacy

  Deze pagina is voor het laatst aangepast op 01-01-2024.
  Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen en waarom en hoelang. Zo snapt u precies hoe wij werken. Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van ck-kunst.nl. U dient zich ervan bewust te zijn dat ck-kunst niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren. ck-kunst.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. 
  Ons gebruik van verzamelde gegevens
  Wanneer u zich aanmeldt via ons contactformulier vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken. Deze gegevens worden nooit langer dan 1 jaar bewaard en dan verwijderd.
  Doeleinden
  We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacy-beleid, tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen. De informatie wordt niet met derden gedeeld. In enkele gevallen kan de informatie intern gedeeld worden. Wij zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.
  Veranderingen
  Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.
  Aanpassen/uitschrijven communicatie
  Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het verwijderen van alle persoonlijke informatie die op dat moment aan ons is verstrekt. Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met ons op nemen. Zie onderstaande contactgegevens.
  Vragen en feedback
  We controleren regelmatig of we aan dit privacy-beleid voldoen.
  Als u vragen heeft over dit privacy-beleid, kunt u contact met ons opnemen.
  I.v.m. overmatige spam geen e-mail hier, dus kan dit alleen nog via het contact formulier.
  Of whatsapp mij; Carla Kloppenburg op 06-48420448