Contact

Contact, info en vragen 

Unieke beelden

Al mijn beelden zijn uniek, d.w.z. er is er maar 1 van. Van bronzen beelden, of beelden uit een mal kunnen er meer zijn maar dan vermeld ik de oplage erbij.  

 

Kopen & verzenden

Wil je een beeld kopen, wat naar je verzonden moet worden, dat kan. Het word zeer zorgvuldig ingepakt,  exclusief verzendkosten, maar wel op eigen risico. Liefst haal je het bij mij op in Dronten of breng ik het bij jou (afhankelijk van de afstand natuurlijk) in overleg. Bij een “massiever” beeld is verzenden wel een optie. Maar met een beeld met breekbare delen gaat dit niet.

 

Werk je ook in opdracht?

Jazeker, ik heb al vaker in opdracht gewerkt. In overleg met de klant kan er een beeld gemaakt worden op bestelling. Vormgeving en materiaal kunnen we in overleg kiezen. De mate van vrijheid die ik krijg om mijn stempel op het beeld te drukken is voor mij ook belangrijk. Maar in goed overleg komen we er samen zeker uit. 

 

Neem contact met mij op

  • Whatsapp mij (gaat het snelst ): 0648420448 
  • Of mail mij via onderstaand formulier, als je een beeld wilt kopen. Of hier kun je je reactie, of feedback over mijn site achterlaten. En hier kun je je opmerkingen kwijt of kun je mij een vraag stellen;